Följ oss:
  • VISA ALLA
  • BRUNCH
  • Grillkurs
  • Kurs
  • Lunch
Dans
Onsdagsdans på Djäkneberget
Öppettid
Happy Noodle+ öppet till 20:00 på fredagar
Lunch
Dagens lunchburgare
Kurs
MATSAFARI
ERBJUDANDE
Patisseriebricka
ERBJUDANDE
SENIORONSDAG
Lunch
Plat du jour
Grillkurs
Grillkurs Grund
BRUNCH
BRUNCH PÅ K9
Italienskt Lunch Middag

Madame Josephine

Slottsgatan 8, 722 11 021 - 13 65 00 [email protected]
ÖPPETTIDER IDAG
MåndagSTÄNGT
Tisdag17:00 - 22:00
Onsdag17:00 - 22:00
Torsdag17:00 - 22:00
Fredag17:00 - 00:00
Lördag12:00 - 00:00
SöndagSTÄNGT
BESKRIVNING
Josephine lämnade Västerås och Sverige som 20-åring för ett spännande liv på den Italienska Rivieran. Kärleken och livets irrvägar tog henne sedan till USA där hon i många år var bosatt i New York. Nu vid 75 års ålder är hon hemma igen. En singel, parant och bestämd kvinna som vill dela med sig av kärleken till den italienska maten.

Josephine älskar design och har inrett en riktig pärla med en känsla som tar oss långt bort från Västerås och rätt in till en internationell krogmiljö som skulle platsa vartsomhelst bland världens storstäder. Hon serverar endast vin från sina två favoritländer, Italien och USA. Maten, som ibland både är enkel och okomplicerad, lyfter råvarornas kvalitet och ursprung och passar utmärkt för en familjär delad stund med vänner, kollegor eller familj.

Madame Josephine är Frankgruppens version av en skön italiensk/amerikansk krog lämplig att gästa för alla som uppskattar det italienska köket. Öppet tisdag till lördag för lunch och middag. På söndagar samlas gästerna för en à la carte brunch med bland annat tidlösa klassiker som Eggs Benedict på menyn.

 Varmt välkomna!
Om detta är din verksamhet kan du ta över ansvaret för denna profil. Var vänlig och fyll i dina uppgifter nedan för att göra detta. Vi kommer att kontakta dig omgående när vi sett och gått igenom din ansökan.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom din fortsatta användning av denna webbplats accepterar du sådan användning.